I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på glutenfria krustader!
Så här gör jag enkelt mina glutenfria krustader. Fyll dem med västerbottenost enligt receptet eller använd vilken valfri fyllning som du vill!
Det är riktigt enkelt att göra glutenfria krustader med detta recept. Perfekt som tilltugg, till lite bubbel, lite vin, eller helt enkelt som förrätt.
Vad jag gillar med detta recept på glutenfria krustader är att det inte kräver några avancerade ingredienser. Det är går snabbt, är enkelt, och riktigt gott!
Jag älskar detta recept på glutenfria krustader och tycker de är riktigt trevliga att göra och äta. Testa gärna receptet nedan!
Receptet – Så gör du:
Glutenfria krustader
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 12 skivor glutenfritt vitt rostbröd
- rapsolja till formen
- 1 st ägg
- 0,5 dl grädde
- 0,5 dl riven västerbottenost
Instruktioner
- Värm ugnen till 180°C. Olja mycket lätt en 12 mini-muffinsformar.
- Skär av kanterna från brödet och platta ut varje bit med hjälp av en kavel. När den är tillplattad, använd ett glas och skär en cirkel ur varje brödbit. Placera försiktigt utskärningarna i muffinsformen, och tryck till den på plats.
- Vispa ihop ägg och grädde. Blanda ner osten.
- Fyll krustaderna med blandningen.
- Grädda i 15-18 minuter i mitten av ugnen, eller tills osten är smält och bubblig.
- Njut av dina glutenfria krustader!