I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på bästa pizzasalladen, som blivit prisad för sin goda smak!
Hemmagjord pizzasallad är så gott! Denna pizzasallad har dessutom vunnit en tävling i sociala medier och korats till den bästa pizzasalladen därute!
Är detta den bästa pizzasalladen då? Jag tycker det. Testa och se för dig själv, jag tror inte du blir besviken! Smakar precis som på valfri bra pizzeria (i Sverige, då, i Italien har i alla fall inte jag stött på pizzasallad)!
Perfekt till fredagspizza, men även till varma mackor eller grillad kyckling.
Gör gärna en dubbel sats pizzasallad och ha som tillbehör till den goda maten ni kommer att laga under veckan. Detta är ett riktigt bra recept som kan förvaras i kylen i tre dagar utan problem!
Jag älskar vitkål i alla möjliga former! Men något jag gillar lite extra är när det står en bytta med vitkålssallad i kylen.
Receptet - Så gör du:
Bästa pizzasalladen
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 400 g vitkål
- 2 msk äppelcidervinäger
- 2 msk rapsolja
- 2 msk vatten
- 2 tsk oregano
- 2 krm salt
- 2 krm grovmalen svartpeppar
Instruktioner
- Hyvla vitkålen med en ren osthyvel.
- Blanda olja, äppelcidervinäger, vatten och kryddor i en skål där vitkålen också får plats.
- Häll över vitkålen. Låt stå i kylskåp i en timme innan servering.
- Njut!
Mums!