I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på äggröra med grädde!
Gör en perfekt äggröra med detta enkla recept på äggröra med grädde. En snabb frukost eller brunch med massor av protein!
Som med de flesta enkla rätter bygger en bra äggröra på teknik och detaljer. När du lagar mat för större grupper, skala upp som du tycker passar, tänk bara på att ju fler ägg du har, desto bredare panna vill du använda för att tillaga äggen ordentligt med rätt balans mellan konsistenser.
Jag älskar detta recept på äggröra med grädde och tycker det är riktigt gott och bra. Helt klart värt att göra. Testa gärna receptet nedan!
Receptet – Så gör du:
Äggröra med grädde
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 2 st ägg
- 6 msk matgrädde
- en klick smör
Instruktioner
- Vispa ägg tillsammans med grädde och en nypa salt tills att konsistensen är enhetlig och jämn.
- Hetta upp en liten stekpanna, tillsätt en klick smör och låt smälta. Tillsätt äggblandningen och låt stå utan omrörning i cirka 20 sekunder. Rör sedan om med en träslev, lyft och vik över äggröran från botten av pannan.
- Upprepa tills äggen är mjukt stelnade och lite rinniga på sina ställen. Ta av från värmen och låt stå en liten stund.
- Rör om och servera den fina äggröran med grädde direkt!